Main menu

iPhone 5 akkumulátorcsere-program

Az Apple megállapította, hogy az iPhone 5 modellek egy kis százaléka esetén hirtelen lecsökkenhet az akkumulátor üzemideje, illetve gyakrabban van szükség a készülékek töltésére. Az érintett iPhone 5 készülékek értékesítése 2012. szeptember és 2013. január között zajlott, és a készülékek sorozatszáma egy bizonyos tartományba esik. 

Ha iPhone 5 készüléked esetén a fenti hibajelenségeket tapasztalod, és az alábbi feltételek alapján a készülék jogosult a programban való részvételre, az Apple ingyen kicseréli az iPhone 5 akkumulátorát. 

Jogosultság 

Ha iPhone készüléked megfelelően működik, ám a fenti hibajelenségek lépnek fel, az alábbi mezőben add meg a készülék sorozatszámát, és megállapítjuk, hogy az jogosult-e a programban való részvételre. 

Az iPhone sorozatszámát egyszerű megtalálni. Nézd meg, hogyan.

Így zajlik a csere 

Keress egy olyan hivatalos Apple-szervizt, amely részt vesz az akkumulátorcsere-programban. Az iPhone ellenőrzésével a javítóközpont megállapítja a szervizelés előtt, hogy a készülék jogosult-e a programban való részvételre, és hogy egyéb szempontok szerint megfelelően működik-e. 

Hívd fel a szervizt, és érdeklődj, hogy el tudják-e végezni az akkumulátorcserét azon a napon, amikor el szeretnél látogatni hozzájuk.

Az alábbiak szerint készítheted elő iPhone 5 készülékedet az akkumulátorcserére:

Megjegyzés: Ha iPhone 5 készülékeden olyan sérülés van – például megrepedt a kijelző –, amely megakadályozza az akkumulátor cseréjét, akkor először az adott problémát kell elhárítani az akkumulátorcsere előtt. Előfordulhat, hogy a javítás költségekkel fog járni.

 

További információk

Az Apple az eredeti vásárlás szerinti országra korlátozhatja a szervizelést. Az egyik EGT-tagországban megvásárolt iPhone 5 esetén egyéb EGT-tagországokban is igénybe vehető a szervizelés.

Ha úgy gondolod, hogy iPhone 5 készülékedet érinti ez a probléma, és fizetned kellett az akkumulátorcseréért, .

A világszerte elérhető Apple-program nem hosszabbítja meg az iPhone 5 jótállási idejét. 

A program az érintett iPhone 5-akkumulátorokra érvényes az adott készülékek első kiskereskedelmi értékesítésének dátumától számított 3 évig.

2015. 03. 05-i információk