Main menu

Csereprogram az iPhone 6 Plus iSight kamerájához

Az Apple megállapította, hogy az iPhone 6 Plus készülékek egy kis százaléka esetén meghibásodhat az iSight kamera egyik komponense, ami miatt elmosódnak a fényképek. Az érintett készülékek sorozatszáma egy bizonyos tartományba esik, és a legtöbb ilyen készülék 2014. szeptember és 2015. január között került forgalomba.

Ha iPhone 6 Plus készüléked elmosódott fényképeket készít, és a sorozatszáma a megfelelő tartományba esik, az Apple ingyenesen kicseréli a készülék iSight kameráját. 

Az iSight kamera az iPhone 6 Plus hátoldalán található: Az iPhone 6 Plus iSight kamerája

Jogosultság 

Ha iPhone 6 Plus készüléked megfelelően működik, viszont a fent ismertetett hibajelenséget tapasztalod, az alábbi mezőben add meg a készülék sorozatszámát, és megállapítjuk, hogy az jogosult-e a programban való részvételre. A program kizárólag az iPhone 6 Plus készülékekre terjed ki. 

Az iPhone sorozatszámát egyszerű megtalálni. Nézd meg, hogyan.

Így zajlik a csere 

Keress egy olyan hivatalos Apple-szervizt, amely részt vesz az iSight kamera csereprogramjában. Az iPhone ellenőrzésével a javítóközpont megállapítja a szervizelés előtt, hogy a készülék jogosult-e a programban való részvételre, és hogy egyéb szempontok szerint megfelelően működik-e. 

Készítsd fel iPhone 6 Plus készüléked a cserére: készíts biztonsági mentést az adatokról az iTunes alkalmazásba vagy az iCloud szolgáltatásba.

Megjegyzés: Ha iPhone 6 Plus készülékeden olyan sérülés van – például megrepedt a kijelző –, amely megakadályozza a kamera cseréjét, akkor először az adott problémát kell elhárítani a kameracsere előtt. Előfordulhat, hogy a javítás költségekkel fog járni. 

 

További információk

Az Apple az eredeti vásárlás szerinti országra korlátozhatja a szervizelést. Az egyik EGT-tagországban megvásárolt iPhone 6 Plus esetén egyéb EGT-tagországokban is igénybe vehető a szervizelés.

A világszerte elérhető Apple-program nem hosszabbítja meg az iPhone 6 Plus jótállási idejét. 

A program az érintett iPhone 6 Plus első kiskereskedelmi értékesítésének dátumától számított 3 évig vehető igénybe az iSight kamerához.

2015. 08. 21-i információk