Main menu

Az iPhone 6s váratlan kikapcsolódását érintő program

Az Apple megállapította, hogy az iPhone 6s készülékeknek egy nagyon kis hányada váratlanul kikapcsolódhat. A probléma nem jelent biztonsági kockázatot, és csak azokat a készülékeket érinti, amelyeknek a sorozatszáma egy bizonyos tartományba esik, és amelyeket 2015 szeptembere és októbere között gyártottunk.

A sorozatszám ellenőrzését az Apple honlapján itt tudja ellenőrizni.

Tovább a cikk folytatásához

A MacBook Pro képmegjelenítésével kapcsolatos problémák garanciakiterjesztési programja

Az Apple megállapította, hogy a MacBook Pro rendszerek egy kis százaléka esetén torz a megjelenített kép, illetve egyáltalán nem jelenik meg kép, vagy a rendszer váratlanul újraindul. Ezek a MacBook Pro rendszerek 2011. február és 2013. december között voltak forgalomban.

Az Apple és a hivatalos Apple-szervizek ingyenesen megjavítják az érintett MacBook Pro rendszereket. Az alábbiakban megtalálod az érintett modelleket és a szervizelési lehetőségeket.

Tovább a cikk folytatásához

Csereprogram az Apple USB-C töltőkábelhez

Egy tervezési hiba miatt a MacBook számítógépekhez 2015. júniusig mellékelt Apple USB-C töltőkábelek egy kis hányada meghibásodhat. A probléma következtében az érintett kábellel a hálózati adapterhez csatlakoztatott MacBook nem vagy csak időnként töltődik.

Az Apple ingyenesen egy új, újratervezett USB-C töltőkábelt biztosít az összes jogosult vásárlónak. A program az önálló tartozékként értékesített Apple USB-C töltőkábelekre is kiterjed.

A MacBook-tulajdonosok az alábbi eljárást követve kaphatnak egy új USB-C töltőkábelt.

Tovább a cikk folytatásához

Akkumulátorcsere-program 13 hüvelykes MacBook Pro számítógépekhez (Touch Bar nélküli modellek)

Az Apple megállapította, hogy a 13 hüvelykes MacBook Pro gépek (Touch Bar nélküli modellek) korlátozott hányadában meghibásodhat egy komponens, ami miatt kitágul a beépített akkumulátor. A probléma nem jelent biztonsági kockázatot, de az Apple díjmentesen kicseréli az erre jogosult akkumulátorokat. Az érintett számítógépeket 2016 októbere és 2017 októbere között gyártottunk, és a termék sorozatszáma határozza meg a jogosultságot.

Jogosultság

Itt tudod megnézni, hogy az jogosult-e a programban való részvételre. Ha a 13 hüvelykes MacBook Pro géped (Touch Bar nélküli modell) jogosult sorozatszámmal rendelkezik, az Apple díjmentesen kicseréli az akkumulátort.

Ez a program nem érinti a 13 hüvelykes, Touch Barral felszerelt MacBook Pro és a régebbi, 13 hüvelykes MacBook Pro modelleket.

Tovább a cikk folytatásához

A Beats Pill XL hangszóró visszahívási programja

Az Apple megállapította, hogy a Beats Pill XL hangszóró akkumulátora ritka esetben túlmelegedhet, ami veszélyessé válhat. A Beats, az Apple és az egyéb kereskedők 2014. január óta árusítják a terméket világszerte. 

A vásárlók biztonsága az egyik legfontosabb szempont az Apple és a Beats számára, ezért úgy döntöttünk, hogy visszahívjuk a terméket. Ha rendelkezel Beats Pill XL hangszóróval, kérünk, hagyj fel a használatával, és az alábbiak szerint küldd vissza az Apple-nek. Miután visszaküldted a terméket, Apple Store egyenlegedre vagy elektronikus fizetés útján visszatérítünk 89 300 Ft-ot. 

Tovább a cikk folytatásához

Billentyűzetszervizelési program MacBook és MacBook Pro számítógépekhez

Az Apple megállapította, hogy bizonyos MacBook és MacBook Pro modellek billentyűzetének egy kis hányada esetén a következő hibajelenségek közül egy vagy több jelentkezhet: 

  • Váratlanul ismétlődnek bizonyos betűk vagy karakterek
  • Nem jelennek meg bizonyos betűk vagy karakterek
  • Egy vagy több billentyű „beragadhat”, illetve nem megfelelően reagál

Az Apple, illetve a hivatalos Apple-szervizek díjmentesen szervizelik az erre jogosult MacBook és MacBook Pro gépek billentyűzetét. A szervizelés típusáról a billentyűzet megvizsgálása után dönt a szerviz, és egy vagy több billentyű vagy akár az egész billentyűzet cseréjére sor kerülhet.

Tovább a cikk folytatásához

Csereprogram az Apple 5W európai USB hálózati adapterhez

Az Apple megállapította, hogy az Apple európai 5 wattos USB-s hálózati adaptere ritka esetben túlmelegedhet, ami veszélyessé válhat. Az adapter a 2009. októbertől 2012. szeptemberig forgalmazott iPhone 3GS, iPhone 4 és iPhone 4s modellek tartozéka volt az alábbi listában olvasható országokban. Az adapter önálló tartozékként is kapható volt. 

A vásárlók biztonsága az egyik legfontosabb szempont az Apple számára, ezért úgy döntött, hogy ezeket a hálózati adaptereket ingyenesen kicseréli egy új, újratervezett adapterre. Azt javasoljuk vásárlóinknak, hogy az alábbiak szerint minél előbb cseréltessék ki a hibás adaptert egy újra. 

Tovább a cikk folytatásához

Javítási program az iPhone 6 Plus készülékek Multi-Touch kijelzőjéhez

Az Apple megállapította, hogy az iPhone 6 Plus készülékek kijelzője vibrálhat, illetve egyéb problémák léphetnek fel a Multi-Touch kijelzővel, miután kemény felületre többször leejtették a készüléket, majd azt további behatás érte. 

Ha iPhone 6 Plus készülékeden a fenti hibajelenségek jelentkeznek, egyéb szempontok szerint viszont megfelelően működik, továbbá ha a kijelző nem repedt vagy törött, akkor az Apple, illetve egy hivatalos Apple-szerviz megjavítja a készüléket a gyártó által javasolt, 52 099 Ft-os szervizelési áron. A hivatalos Apple-szerviz által ajánlott ár eltérhet ettől. 

Tovább a cikk folytatásához

Csereprogram az Apple hálózati csatlakozóadapterhez

Az Apple megállapította, hogy igen ritka esetekben a következő országokban értékesített Apple hálózati csatlakozóadapterek megtörhetnek, és ezáltal érintésre áramütést okozhatnak: kontinentális Európa, Ausztrália, Új-Zéland, Korea, Argentína és Brazília. A hálózati csatlakozóadapterek 2003-tól 2015-ig voltak a Mac számítógépek és bizonyos iOS-készülékek tartozékai, illetve az Apple világutazó adapterkészlet részét képezték.

A vásárlók biztonsága az egyik legfontosabb szempont az Apple számára, ezért úgy döntöttünk, hogy az érintett hálózati csatlakozóadaptereket ingyenesen kicseréljük egy új, újratervezett adapterre. Azt javasoljuk vásárlóinknak, hogy az alábbiak szerint minél előbb cseréltessék ki a hibás alkatrészt egy újra.

Tovább a cikk folytatásához

Csereprogram az iPhone 6 Plus iSight kamerájához

Az Apple megállapította, hogy az iPhone 6 Plus készülékek egy kis százaléka esetén meghibásodhat az iSight kamera egyik komponense, ami miatt elmosódnak a fényképek. Az érintett készülékek sorozatszáma egy bizonyos tartományba esik, és a legtöbb ilyen készülék 2014. szeptember és 2015. január között került forgalomba.

Ha iPhone 6 Plus készüléked elmosódott fényképeket készít, és a sorozatszáma a megfelelő tartományba esik, az Apple ingyenesen kicseréli a készülék iSight kameráját.

Tovább a cikk folytatásához