Main menu

Billentyűzetszervizelési program MacBook, MacBook Air és MacBook Pro számítógépekhez

Az Apple megállapította, hogy bizonyos MacBook-, MacBook Air- és MacBook Pro-modellek billentyűzetének egy kis hányada esetén a következő hibajelenségek közül egy vagy több jelentkezhet: 

  • Váratlanul ismétlődnek bizonyos betűk vagy karakterek
  • Nem jelennek meg bizonyos betűk vagy karakterek
  • Egy vagy több billentyű „beragadhat”, illetve nem megfelelően reagál

Az Apple, illetve a hivatalos Apple-szervizek díjmentesen szervizelik az erre jogosult MacBook, MacBook Air és MacBook Pro gépek billentyűzetét. A szervizelés típusáról a billentyűzet megvizsgálása után dönt a szerviz, és egy vagy több billentyű vagy akár az egész billentyűzet cseréjére sor kerülhet.

Tovább a cikk folytatásához

SSD-szervizelési program 13 hüvelykes MacBook Pro (Touch Bar nélküli modellek) számítógépekhez

Az Apple megállapította, hogy a 13 hüvelykes MacBook Pro számítógépekben (Touch Bar nélküli modellek) használt 128 GB-os és 256 GB-os SSD-meghajtók egy kis hányadában olyan probléma áll fenn, amely adatvesztést és a meghajtó meghibásodását okozhatja. Az érintett meghajtókat tartalmazó 13 hüvelykes MacBook Pro számítógépek értékesítése 2017 júniusa és 2018 júniusa között zajlott.

Az érintett meghajtókat díjmentesen szervizeli egy hivatalos Apple-szerviz. Az Apple azt javasolja, hogy minél előbb szervizeltesd a meghajtót.

Az Apple e-mailben is értesíti a programról azokat az ügyfeleit, akik regisztrálták készüléküket az Apple-nél.

Jogosultság

Először ellenőrizd, hogy milyen 13 hüvelykes MacBook Pro számítógéppel rendelkezel. Válaszd ki a képernyő bal felső sarkában található Apple () menüben A Mac névjegye menüpontot. Ellenőrizd, hogy a következő modellel rendelkezel-e: „MacBook Pro (13 hüvelykes, 2017, két Thunderbolt 3 port)”.

Itt tudod megnézni, hogy az jogosult-e a programban való részvételre.

Ez a program nem érinti a 13 hüvelykes, Touch Barral felszerelt MacBook Pro és a régebbi, 13 hüvelykes MacBook Pro modelleket.

Tovább a cikk folytatásához

Billentyűzetszervizelési program MacBook és MacBook Pro számítógépekhez

Az Apple megállapította, hogy bizonyos MacBook és MacBook Pro modellek billentyűzetének egy kis hányada esetén a következő hibajelenségek közül egy vagy több jelentkezhet: 

  • Váratlanul ismétlődnek bizonyos betűk vagy karakterek
  • Nem jelennek meg bizonyos betűk vagy karakterek
  • Egy vagy több billentyű „beragadhat”, illetve nem megfelelően reagál

Az Apple, illetve a hivatalos Apple-szervizek díjmentesen szervizelik az erre jogosult MacBook és MacBook Pro gépek billentyűzetét. A szervizelés típusáról a billentyűzet megvizsgálása után dönt a szerviz, és egy vagy több billentyű vagy akár az egész billentyűzet cseréjére sor kerülhet.

Tovább a cikk folytatásához

Csereprogram iPhone X készülékek kijelzőmoduljának érintési problémáihoz

Az Apple megállapította, hogy néhány iPhone X-kijelzővel érintési problémák lépnek fel a kijelzőmodulon található egyik komponens meghibásodása miatt. Az érintett készülékek esetén a következő hibajelenségek léphetnek fel: 

  • A kijelző vagy a kijelző egy része nem vagy csak időnként reagál az érintésre
  • A kijelző akkor is reagál, ha nem érintették meg

Az Apple vagy egy hivatalos Apple-szerviz ingyenesen kicseréli a kijelzőmodult az erre jogosult készülékeken.

Megjegyzés: Egyéb iPhone-modellek nem vesznek részt a programban.

Tovább a cikk folytatásához

Javítási program az iPhone 6 Plus készülékek Multi-Touch kijelzőjéhez

Az Apple megállapította, hogy az iPhone 6 Plus készülékek kijelzője vibrálhat, illetve egyéb problémák léphetnek fel a Multi-Touch kijelzővel, miután kemény felületre többször leejtették a készüléket, majd azt további behatás érte. 

Ha iPhone 6 Plus készülékeden a fenti hibajelenségek jelentkeznek, egyéb szempontok szerint viszont megfelelően működik, továbbá ha a kijelző nem repedt vagy törött, akkor az Apple, illetve egy hivatalos Apple-szerviz megjavítja a készüléket a gyártó által javasolt, 52 099 Ft-os szervizelési áron. A hivatalos Apple-szerviz által ajánlott ár eltérhet ettől. 

Tovább a cikk folytatásához

Az iPhone 6s váratlan kikapcsolódását érintő program

Az Apple megállapította, hogy az iPhone 6s készülékeknek egy nagyon kis hányada váratlanul kikapcsolódhat. A probléma nem jelent biztonsági kockázatot, és csak azokat a készülékeket érinti, amelyeknek a sorozatszáma egy bizonyos tartományba esik, és amelyeket 2015 szeptembere és októbere között gyártottunk.

A sorozatszám ellenőrzését az Apple honlapján itt tudja ellenőrizni.

Tovább a cikk folytatásához

Csereprogram az iPhone 6 Plus iSight kamerájához

Az Apple megállapította, hogy az iPhone 6 Plus készülékek egy kis százaléka esetén meghibásodhat az iSight kamera egyik komponense, ami miatt elmosódnak a fényképek. Az érintett készülékek sorozatszáma egy bizonyos tartományba esik, és a legtöbb ilyen készülék 2014. szeptember és 2015. január között került forgalomba.

Ha iPhone 6 Plus készüléked elmosódott fényképeket készít, és a sorozatszáma a megfelelő tartományba esik, az Apple ingyenesen kicseréli a készülék iSight kameráját.

Tovább a cikk folytatásához

A MacBook Pro képmegjelenítésével kapcsolatos problémák garanciakiterjesztési programja

Az Apple megállapította, hogy a MacBook Pro rendszerek egy kis százaléka esetén torz a megjelenített kép, illetve egyáltalán nem jelenik meg kép, vagy a rendszer váratlanul újraindul. Ezek a MacBook Pro rendszerek 2011. február és 2013. december között voltak forgalomban.

Az Apple és a hivatalos Apple-szervizek ingyenesen megjavítják az érintett MacBook Pro rendszereket. Az alábbiakban megtalálod az érintett modelleket és a szervizelési lehetőségeket.

Tovább a cikk folytatásához

Csereprogram az Apple USB-C töltőkábelhez

Egy tervezési hiba miatt a MacBook számítógépekhez 2015. júniusig mellékelt Apple USB-C töltőkábelek egy kis hányada meghibásodhat. A probléma következtében az érintett kábellel a hálózati adapterhez csatlakoztatott MacBook nem vagy csak időnként töltődik.

Az Apple ingyenesen egy új, újratervezett USB-C töltőkábelt biztosít az összes jogosult vásárlónak. A program az önálló tartozékként értékesített Apple USB-C töltőkábelekre is kiterjed.

A MacBook-tulajdonosok az alábbi eljárást követve kaphatnak egy új USB-C töltőkábelt.

Tovább a cikk folytatásához

Akkumulátorcsere-program 13 hüvelykes MacBook Pro számítógépekhez (Touch Bar nélküli modellek)

Az Apple megállapította, hogy a 13 hüvelykes MacBook Pro gépek (Touch Bar nélküli modellek) korlátozott hányadában meghibásodhat egy komponens, ami miatt kitágul a beépített akkumulátor. A probléma nem jelent biztonsági kockázatot, de az Apple díjmentesen kicseréli az erre jogosult akkumulátorokat. Az érintett számítógépeket 2016 októbere és 2017 októbere között gyártottunk, és a termék sorozatszáma határozza meg a jogosultságot.

Jogosultság

Itt tudod megnézni, hogy az jogosult-e a programban való részvételre. Ha a 13 hüvelykes MacBook Pro géped (Touch Bar nélküli modell) jogosult sorozatszámmal rendelkezik, az Apple díjmentesen kicseréli az akkumulátort.

Ez a program nem érinti a 13 hüvelykes, Touch Barral felszerelt MacBook Pro és a régebbi, 13 hüvelykes MacBook Pro modelleket.

Tovább a cikk folytatásához

A Beats Pill XL hangszóró visszahívási programja

Az Apple megállapította, hogy a Beats Pill XL hangszóró akkumulátora ritka esetben túlmelegedhet, ami veszélyessé válhat. A Beats, az Apple és az egyéb kereskedők 2014. január óta árusítják a terméket világszerte. 

A vásárlók biztonsága az egyik legfontosabb szempont az Apple és a Beats számára, ezért úgy döntöttünk, hogy visszahívjuk a terméket. Ha rendelkezel Beats Pill XL hangszóróval, kérünk, hagyj fel a használatával, és az alábbiak szerint küldd vissza az Apple-nek. Miután visszaküldted a terméket, Apple Store egyenlegedre vagy elektronikus fizetés útján visszatérítünk 89 300 Ft-ot. 

Tovább a cikk folytatásához