Main menu

A Beats Pill XL hangszóró visszahívási programja

Az Apple megállapította, hogy a Beats Pill XL hangszóró akkumulátora ritka esetben túlmelegedhet, ami veszélyessé válhat. A Beats, az Apple és az egyéb kereskedők 2014. január óta árusítják a terméket világszerte. 

A vásárlók biztonsága az egyik legfontosabb szempont az Apple és a Beats számára, ezért úgy döntöttünk, hogy visszahívjuk a terméket. Ha rendelkezel Beats Pill XL hangszóróval, kérünk, hagyj fel a használatával, és az alábbiak szerint küldd vissza az Apple-nek. Miután visszaküldted a terméket, Apple Store egyenlegedre vagy elektronikus fizetés útján visszatérítünk 89 300 Ft-ot. 

A program kizárólag a Beats Pill XL hangszóróra terjed ki, amely az alábbi képeken is látható. A Beats Pill XL hangszóró a következő 5 színben kapható: fekete, fehér, rózsaszín, ezüstszürke és titán – ezen a weboldalon megtekintheted a különböző színű hangszórók képét.

Beats Beats
Elölnézet Hátulnézet

A visszaküldés menete 

Így küldheted vissza a terméket:

  • Ennek a webes űrlapnak a kitöltésével jelezd, hogy vissza szeretnéd küldeni a terméket. 
  • Küldünk neked egy dobozt, amelyben eljuttathatod a Pill XL hangszórót az Apple-nek. 
  • A dobozban található címkén elolvashatja, hogyan küldheti vissza a terméket az Apple-nek. 
  • A termék beérkezése után körülbelül 3 héten belül megérkezik az összeg Apple Store egyenlegedre vagy elektronikus fizetés útján. 

 

További információk

Kizárólag a program webes űrlapján keresztül leadott kérelmeket dolgozzuk fel. Kérünk, ne vidd vissza a terméket Apple- vagy Beats-termékeket árusító vagy támogató üzletbe. 

A program nincs hatással a visszatérítés igénylésére vonatkozó törvényes és garanciális jogokra.

Ha segítségre van szükséged a visszaküldés lebonyolításához, vagy kérdésed van a visszatérítési kérelemmel kapcsolatban, keresd fel az .

2015. 06. 29-i információk