Main menu

Javítási program az iPhone 6 Plus készülékek Multi-Touch kijelzőjéhez

Az Apple megállapította, hogy az iPhone 6 Plus készülékek kijelzője vibrálhat, illetve egyéb problémák léphetnek fel a Multi-Touch kijelzővel, miután kemény felületre többször leejtették a készüléket, majd azt további behatás érte. 

Ha iPhone 6 Plus készülékeden a fenti hibajelenségek jelentkeznek, egyéb szempontok szerint viszont megfelelően működik, továbbá ha a kijelző nem repedt vagy törött, akkor az Apple, illetve egy hivatalos Apple-szerviz megjavítja a készüléket a gyártó által javasolt, 52 099 Ft-os szervizelési áron. A hivatalos Apple-szerviz által ajánlott ár eltérhet ettől. 

Az Apple kapcsolatba fog lépni azokkal az ügyfeleivel, akik kifizették a meghibásodás megjavítását az Apple-nek vagy az egyik hivatalos Apple-szerviznek, és visszatérítést kínál fel nekik. Ha téged még nem kerestünk meg, viszont fizettél olyan javításért, amelynek szerinted a fenti probléma volt az oka, lépj kapcsolatba az Apple-lel.

A visszatérítési összeg az iPhone 6 Plus eredeti szervizeléséért kifizetett ár és a gyártó által javasolt szervizelési ár különbözete. 

Így zajlik a szervizelés 

Vidd be az iPhone 6 Plus készüléket a programban részt vevő egyik hivatalos Apple-szervizbe. Az iPhone ellenőrzésével a javítóközpont megállapítja a szervizelés előtt, hogy a készülék jogosult-e a programban való részvételre, és hogy egyéb szempontok szerint megfelelően működik-e. A program kizárólag az iPhone 6 Plus készülékekre terjed ki. 

Megjegyzés: A mobilszolgáltatók nem vesznek részt a programban. 

Készítsd fel iPhone 6 Plus készüléked a cserére: készíts biztonsági mentést az adatokról az iTunes alkalmazásba vagy az iCloud szolgáltatásba.

További információk 

Az Apple az eredeti vásárlás szerinti országra korlátozhatja a szervizelést. Az egyik EGT-tagországban megvásárolt iPhone 6 Plus esetén egyéb EGT-tagországokban is igénybe vehető a szervizelés. 

A program az érintett iPhone 6 Plus első kiskereskedelmi értékesítésének dátumától számított 5 évig vehető igénybe.