Main menu

Az iPhone 6s váratlan kikapcsolódását érintő program

Az Apple megállapította, hogy az iPhone 6s készülékeknek egy nagyon kis hányada váratlanul kikapcsolódhat. A probléma nem jelent biztonsági kockázatot, és csak azokat a készülékeket érinti, amelyeknek a sorozatszáma egy bizonyos tartományba esik, és amelyeket 2015 szeptembere és októbere között gyártottunk.

A sorozatszám ellenőrzését az Apple honlapján itt tudja ellenőrizni.

Így zajlik a csere

Keress egy olyan hivatalos Apple-szervizt, amely részt vesz az akkumulátorcsere-programban. Az iPhone ellenőrzésével a javítóközpont megállapítja a szervizelés előtt, hogy a készülék jogosult-e a programban való részvételre, és hogy egyéb szempontok szerint megfelelően működik-e.

Hívd fel a szervizt, és érdeklődj, hogy el tudják-e végezni az akkumulátorcserét azon a napon, amikor el szeretnél látogatni hozzájuk.

Megjegyzés: A mobilszolgáltatók nem vesznek részt a programban.

Az alábbiak szerint készítheted elő iPhone 6s készülékedet az akkumulátorcserére:

 

Megjegyzés: Ha iPhone 6s készülékeden olyan sérülés van – például megrepedt a kijelző –, amely megakadályozza az akkumulátor cseréjét, akkor először az adott problémát kell elhárítani az akkumulátorcsere előtt. Előfordulhat, hogy a javítás költségekkel fog járni.

 

További információk

Az Apple az eredeti vásárlás szerinti országra korlátozhatja a szervizelést. Az egyik EGT-tagországban megvásárolt iPhone 6s esetén egyéb EGT-tagországokban is igénybe vehető a szervizelés.

Ha úgy gondolod, hogy iPhone 6s készülékedet érinti ez a probléma, és fizetned kellett az akkumulátorcseréért, visszatérítést kérhetsz az Apple-től.

A világszerte elérhető Apple-program nem hosszabbítja meg az iPhone 6s jótállási idejét.

A program az érintett iPhone 6s-akkumulátorokra érvényes az adott készülékek első kiskereskedelmi értékesítésének dátumától számított 3 évig.