Main menu

Csereprogram az iPhone 6 Plus iSight kamerájához

Az Apple megállapította, hogy az iPhone 6 Plus készülékek egy kis százaléka esetén meghibásodhat az iSight kamera egyik komponense, ami miatt elmosódnak a fényképek. Az érintett készülékek sorozatszáma egy bizonyos tartományba esik, és a legtöbb ilyen készülék 2014. szeptember és 2015. január között került forgalomba.

Ha iPhone 6 Plus készüléked elmosódott fényképeket készít, és a sorozatszáma a megfelelő tartományba esik, az Apple ingyenesen kicseréli a készülék iSight kameráját.

Az iSight kamera az iPhone 6 Plus hátoldalán található:

image.png

Jogosultság

Ha iPhone 6 Plus készüléked megfelelően működik, viszont a fent ismertetett hibajelenséget tapasztalod, itt ellenőrizheted, hogy az jogosult-e a programban való részvételre. 

Így zajlik a szervizelés 

Vidd be az iPhone 6 Plus készüléket a programban részt vevő egyik hivatalos Apple-szervizbe. Az iPhone ellenőrzésével a javítóközpont megállapítja a szervizelés előtt, hogy a készülék jogosult-e a programban való részvételre, és hogy egyéb szempontok szerint megfelelően működik-e. A program kizárólag az iPhone 6 Plus készülékekre terjed ki. 

Megjegyzés: Ha iPhone 6 Plus készülékeden olyan sérülés van – például megrepedt a kijelző –, amely megakadályozza a kamera cseréjét, akkor először az adott problémát kell elhárítani a kameracsere előtt. Előfordulhat, hogy a javítás költségekkel fog járni.

Készítsd fel iPhone 6 Plus készüléked a cserére: készíts biztonsági mentést az adatokról az iTunes alkalmazásba vagy az iCloud szolgáltatásba.

További információk 

Az Apple az eredeti vásárlás szerinti országra korlátozhatja a szervizelést. Az egyik EGT-tagországban megvásárolt iPhone 6 Plus esetén egyéb EGT-tagországokban is igénybe vehető a szervizelés. 

A világszerte elérhető Apple-program nem hosszabbítja meg az iPhone 6 Plus jótállási idejét.

A program az érintett iPhone 6 Plus első kiskereskedelmi értékesítésének dátumától számított 4 évig vehető igénybe az iSight kamerához.