Main menu

Csereprogram az Apple USB-C töltőkábelhez

Egy tervezési hiba miatt a MacBook számítógépekhez 2015. júniusig mellékelt Apple USB-C töltőkábelek egy kis hányada meghibásodhat. A probléma következtében az érintett kábellel a hálózati adapterhez csatlakoztatott MacBook nem vagy csak időnként töltődik.

Az Apple ingyenesen egy új, újratervezett USB-C töltőkábelt biztosít az összes jogosult vásárlónak. A program az önálló tartozékként értékesített Apple USB-C töltőkábelekre is kiterjed.

A MacBook-tulajdonosok az alábbi eljárást követve kaphatnak egy új USB-C töltőkábelt.

Az érintett kábelek jellemzői

Az érintett kábeleken a következő szöveg olvasható: „Designed by Apple in California. Assembled in China.” Az új, újratervezett kábeleken egy sorozatszám is látható a szöveg után – lásd az alábbi képeket.

Érintett kábel Érintett kábel – részletek
Újratervezett kábel Újratervezett kábel – részletek

Így zajlik a csere

Az új USB-C töltőkábel átvétele érdekében keress egy olyan hivatalos Apple-szervizt, amely részt vesz a programban. Szükségünk lesz MacBook számítógéped sorozatszámára a programra való jogosultság megállapításához. Itt elolvashatod, hogy hol található a sorozatszám.

További információk

A világszerte elérhető Apple-program nem hosszabbítja meg a MacBook jótállási idejét.

Ha úgy gondolod, hogy korábban olyan cseréért fizettél, amelynek oka ez a hiba volt, érdeklődj az Apple-nél a visszatérítéssel kapcsolatban.

A program 2018. június 8-ig terjed ki az érintett USB-C töltőkábelekre.

 
2016. 02. 12-i információk